Säsongens rullskidträningar på Gubbängens IP igång!

Under vår och försommaren kör vi rullskidträning för barn- och ungdomar tillsammans med Skidallians Stockholm.

Vi utgår från Gubbängens IP på tisdagar kl. 18.30-19.45 med start i maj 2020 till ungefär mitten av juni. Där finns en fin asfalterad rundbana runt fotbollsplanen. Med de yngsta håller vi oss på IP och kör enkla övningar för att lära oss att hantera skidorna, hitta balansen, leka och ha roligt. Vi avslutar med stafetter och lek på gräsyta eller i skogen.

Med de lite äldre och de som har god rullskidvana bjuds möjlighet till mer avancerad träning med turer i närområdet. Är du 13-14 år och har god rullskidvana finns möjlighet till riktigt fin träning tillsammans med junior- och vuxengruppen.

Ta med rullskidor, stavar, hjälm, skidhandskar och gärna ett par löparskor och vattenflaska! Vi har ett begränsat antal med låneskidor och lånepjäxor om du har någon kompis som vill hänga med och testa. Obs! Egna stavar behövs.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Top