OBS! Inställt – Träningsläger i Idre Fjäll torsd 3 dec – sön 6 dec 2020

Hej alla,Med anledning av den förvärrade situationen med ökad smittspridning har Svenska Skidförbundet den 18 november gått ut med en avrådan från lägerverksamhet till samtliga klubbar i Sverige. Mer information gällande avrådan går att läsa på: https://www.skidor.com/…/svenskaskidforbundetavraderfr…/

Styrelsen har pga detta beslutat att följa avrådan och ställa in det inbokade skidresan till Idre Fjäll 3-6 dec. Betald lägeravgift kommer att återbetalas via samma kort som betalning skedde. För er som även valde att bli medlemmar i samband med detta finns även en möjlighet att återta medlemskapet, meddela detta i sådant fall.

Eventuella frågor kan besvaras av lägeransvariga Stefan Sundell (stefan@nvskidor.se eller mob 070-607 92 84) och Anna Ouchterlony (anna@nvskidor.se 070-353 39 73).

Skulle inte återbetalning har inkommit så kontakta klubbens kassör Erik Björelind (erik@nvskidor.se eller mob 070-345 48 90).

Hälsningar
Styrelsen

Nu är anmälan öppen! Vänligen observera att anmälan är bindande, betalning erläggs direkt vid anmälan, vid sjukdom är det möjligt att överlåta sin plats till annan.

Sista anmälningsdatum fredagen den 30 oktober (med reservation för förlängning). Obs! För att anmälan skall gälla för lägret, skall lägeravgiften samt medlemsavgiften vara betald. https://nvskidor.se/shop/

Vi har valt Idre Fjäll igen för att vi skall ha bra snötillgång, välpreparerade spår för både klassiskt åkning och skate som passar såväl för motionsåkarna, barn- och ungdomar och seniora tävlingsskidåkare. Denna plats ger oss också möjlighet till andra aktiviteter om så önskas.

Pris för vuxen 3000 kr, barn- och ungdom 8-15 år 2000 kr och barn 0-7 år 1500 kr. För aktivt tränande barn och ungdomar utgår en subvention som begärs i efterhand enligt information i särskilt utskick till föräldrarna i barn- och ungdomsgruppen.

I detta ingår:

  • Buss (påstigning i Gustavsbergs Centrum parkeringen kl 06:00, Circle K i Hammarby Sjöstad kl 06:30 eller Järva Krog, flygbusshållplatsen kl 07:00)
  • Boende inkl. avresestädning. Medtag egna lakan och handdukar.
  • Helpension, dvs. middag torsdag, fredag och lördag, samt frukost och lunch fredag, lördag och söndag på Idre Fjälls restaurang
  • Spåravgift.  
  • Två teknikpass med tränare, ett på fredag fm samt ett på lördag fm.

Övrigt: Lunchstopp (på egen bekostnad) inplanerad i Älvdalen (Hotell Älvdalen) ca kl 13, en kortare paus kommer även ske på vägen. Ta gärna med fika och matsäck på bussen. Det är vår förhoppning att ett kortare träningspass kan genomföras på sen torsdag eftermiddag efter ankomst. Hemresa direkt efter lunch på söndagen. Middagsstopp (på egen bekostnad) på IKEA i Borlänge eller annat val enligt senare beslut.

Speciellt för i år är självklart att vi tar hänsyn till Corona-läget. Detta gör vi genom att:

1. I bussen som har 49 platser (plus chaufför) kommer vi att vara max 32 personer. Detta lämnar 17 lediga platser och gör att vi kommer kunna sprida ut oss.

2. Vi bor i 4 st 12-bäddslägenheter (i 3-bäddsrum). Vi har satt en maxgräns på antal deltagare till 32, vilket innebär att man sover max 2 personer per rum. Ange i anmälan om ni önskar dela rum med någon särskild. I händelse av sällskap som vill dela rum fler än 2 personer, ange även detta då det kan komma att innebära att någon kan få sova enskilt om hen så önskar. Detta kan dock ej garanteras.

Vi följer utvecklingen av Corona-läget och reserverar oss för att resan kan komma att ställas in om utökade restriktioner kräver det.

För ytterligare information, se gärna Idre Fjälls hemsida:

http://www.idrefjall.se/

För ytterligare information kontakta 

Stefan Sundell stefan@nvskidor.se, 070 607 92 84 eller

Anna Ouchterlony anna@nvskidor.se 070 353 39 73

Välkomna

Lämna ett svar

Top