Webshopen för medlemskap för det kommande verksamhetsåret (1 juli 2021 – 30 juni 2022) är öppen!

På förfrågan så har styrelsen nu beslutat att öppna upp webshopen för medlemskap för det kommande verksamhetsåret (1 juli 2021 – 30 juni 2022) redan nu, dvs alla som betalar medlemsavgift nu kommer att vara medlemmar tom 30 juni 2022:https://nvskidor.se/shop/.

Varmt välkomna till vår gemensamma skidklubb! Kontakta gärna info@nvskidor.se om du vill engagera dig i klubbens verksamhet eller har några frågor.

Vi bedriver vår verksamhet med medlemmar från Stockholms innerstad till söderort och österut mot Nacka och Värmdö, och med stöd av våra sponsorer Praktikertjänst, Gunnar Blomgren AB – Fasadrenovering i Stockholm samt Ski&Bike Nordic – www.skibike.se

Följ oss här på Facebook för information om kommande gemensamma rullskidträningarna inom ramen för vårt samarbete inom Skidallians Stockholm, samt säsongens övriga gemensamma aktiviteter (träningar, skidresor, tävlingar inkl Vasaloppet) och erbjudanden (klubbkläder, erbjudanden från vår sponsor Ski&Bike Nordic – www.skibike.se , mm).

Lämna ett svar

Top