Uppstart vårträning rullskidor på Gubbängens IP tisdagen 7/5 kl. 18.30 – vi avslutar det här första träningstillfället med enklare fika och prisutdelning för vinterns KM och Söderskidan!

Därefter träning varje tisdag 18.30 fram till och med midsommarveckan och sedan uppstart igen i samband med skolstart hösten 2024. Träningen vänder sig till ungdomar och vuxna, såväl motionärer som elit. Är du nybörjare är du också välkommen att pröva på och vi försöker att erbjuda en enklare instruktion i samband med våra träningar för att testa.

Uppstart löpträning och styrka i/vid Hammarbybacken torsdagen 9/5 kl. 18.30! Därefter träning varje tisdag 18.30 fram till och med midsommarveckan och sedan uppstart igen i samband med skolstart hösten 2024. Träningen utgår från vår ungdomsgrupp från cirka 10 år men vuxna är också varmt välkomna! Vi försöker att ha ett upplägg och övningar som kan anpassas i antal och intensitet.

Följ Nacka Värmdö Skidklubb på Facebook (https://www.facebook.com/nvskidor) för uppdaterad information om våra träningar och andra klubbaktiviteter!

Söderskidan, se:
https://www.svenskalag.se/ikjhaninge-soderskidan

För tävlingsprogram i övrigt se:
https://ta.skidor.com/

Top