Nacka Värmdö Skidklubb: Nyhetsbrev (28 okt 2023) – Information om klubbaktiviteter

Bästa skidåkare! 

Nu är vi inne i avslutningen av höstsäsongen! Höstens sista gemensamma rullskidträningen är avklarad och vecka 45 så återupptar vi gemensamma träningar i Hammarbybacken med skidgångsintervaller mm. 

Årsmöte måndagen den 6 november på Skeviks Gård

Kallelsen har gått ut till årsmötet måndagen den 6 november 2023 kl 18:30-19:30 på Skeviks Gård (ca 3,5 km norr om Gustavsberg). Anmälan till den efterföljande subventionerade middagen görs genom att Swisha 100 kr till nr 123-288 43 10 (senast torsdagen den 2 november så att Skeviks Gård får besked om antalet). Ange i Swishtexten om specialkost önskas. 

Ta chansen att träffa klubbkompisar och lära känna klubbens verksamhet på fina Skeviks Gård. Enklare försäljning av vissa klubbkläder mm kommer att finnas. Det går även att beställa leverans från klubbens samarbetspartner Ski&Bike Nordic – www.skibike.se (mejla info@skibike.se).

Tisdagar kl 18.30 Hammarbybacken – gemensam backträning med stavar ungdomar (12 år och äldre), juniorer och vuxna från tisdagen den 7 november

Gemensam skidgångsträning tillsammans med övriga klubbar inom Skidallians Stockholm på tisdagarna med samling på parkeringen till Hammarbybacken kl 18:30 (kom i tid) och håller på till ca 19:45. Träningen är inriktad mot ungdomar (12 år och äldre), juniorer och vuxna, men funkar även för yngre deltagare i sällskap av förälder/vuxen som deltar.

Skidträningsresa 6-10 december – OBS! endast ett fåtal platser kvar!

Nacka Värmdö skidklubb anordnar en skidträningsresa till Vålådalen 6-10 december (från 10 år och uppåt). Mer information och anmälan mm finns på klubbens hemsida https://nvskidor.se/shop/. Uppresa sker med nattåg, återresa med dagtåg. Det kommer att vara logi i rum/stugor med helpension och har ungefär samma prisläge som tidigare år. 

Vasaloppsresa 2024

Utöver skidresan till Vålådalen har vi en bussresa till Vasaloppet även nästa säsong  Mer information och anmälan finns på klubbens hemsida https://nvskidor.se/shop/.  

Kom ihåg att förnya medlemskapet för verksamhetsåret 2023/2024

Nacka Värmdö Skidklubbs verksamhetsår löper 1 juli – 30 juni. På klubbens hemsida https://nvskidor.se/shop/ kan du förnya ditt medlemskap för innevarande verksamhetsår 2023/2024. Där kan även nya medlemmar och ni som var medlemmar verksamhetsåret 2021/2022 men inte förra verksamhetsåret (2022/2023) registrera sig. 

Facebook-sida för Köp- och Sälj – NVSK Köp & Sälj 

Missa inte vår Köp & sälj grupp för att sälja eller köpa klubbkläder, eller annat av intresse. Gå med du också! https://www.facebook.com/groups/921178135324196 

Skidvård för elit och motionär hos vår samarbetspartner Ski&Bike Nordic – www.skibike.se i Hammarby Sjöstad (öppet på kvällar och helger på förfrågan)

Passa gärna på se över rullskidorna efter höstsäsongen, få skidvård och förnyad spannmätning av dina skidor för vintern eller komplettera med fluorfria tränings- och racingvallor för säsongen. Alltid minst 20% medlemsrabatt på rek priserna (anges i webshopen www.skibike.se) i hämtlagret/rullskidverkstaden/vallaboden. För mer information eller bokning, kontakta dem via info@skibike.se eller mob/SMS 070-607 92 84.  

Följ oss gärna på Facebook: nvskidor för löpande information! 

Med varma hälsningar,  

Styrelsen för Nacka Värmdö Skidklubb

Lämna ett svar

Top