Klubbkläderna har kommit

De flesta skall nu ha fått sina kläder och vi hoppas ni är nöjda med Trimtex om leverantör. Trimtex vill skicka med att det är högfunktionella produkter och att softshellen i overallen kan vara känslig mot yttre slitage så var varsam med kardborre/vätskebälten-ryggsäckar och alltid tvätta ut och in och inte tillsammans med andra produkter med dragkedjor eller andra hårda/vassa föremål. Således lika viktigt som att ta hand om Trimtex-kläder som sina skidor och stavar…

Vi vill också passa på att tacka våra sponsorer och samarbetspartners för säsongen 2023-2024: Praktikertjänst, Kökspennan, Gunnar Blomgren AB samt Ski&Bike Nordic som möjliggör för oss att ordna med gemensamma träningar, läger, vallaservice, erbjudanden och annat under året! Vi hoppas såklart att också ni är nöjda med hur ni exponeras på de nya kläderna!

Lämna ett svar

Top